Schade

Uw auto is de laatste jaren steeds meer een computer geworden. Door gebruik te maken van moderne computersoftware is Damsté Auto gespecialiseerd in het opsporen en oplossen van storingen. Vele technische gegevens van elke auto zijn middels uitleesapparatuur op te vragen. Dit maakt een snelle diagnose mogelijk. Hierdoor is onze werkwijze zeer efficiënt en kunnen wij u een goede prijs bieden.
Als professioneel autobedrijf begrijpen we dat schade aan uw auto erg vervelend is. Een stilstaande wagen is lastig en kost geld en het is dus belangrijk dat u uw wagen zo spoedig mogelijk in perfecte staat terug ontvangt.
Bij Damsté Autoservice kunt u terecht voor complexe vragen op autotechnisch gebied.

Ons team

Damsté Auto kan zo dus alle technische vraagstukken aan! Het opleidingsplan voorziet in een permanente opleiding en bijscholing van monteurs . Wij worden getraind door de fabrikanten van systemen zoals het Common rail dieselsystemen van fabrikanten als Bosch, Delphi en Denso die standaard gemonteerd zijn in veel automerken. Veel dealerorganisaties maken ook gebruik van de faciliteiten van deze specialisten.
Wij van Damsté Auto hebben dus de beschikking over de:

  • Modernste apparatuur
  • Beste monteurs
  • Meest professionele systemen
  • Door goede afspraken met onze leveranciers, zijn wij in staat om accu’s, banden, uitlaten en andere onderdelen en accessoires tegen uiterst scherpe prijzen aan te bieden.

Wilt u ook bij eventuele schade goed, snel en tegen een eerlijke prijs geholpen worden? Neem contact met ons op!