Ontdek de Nieuwe Citroën C3

Er waait een frisse wind in de wereld van de compacte auto’s! De Nieuwe Citroën C3 past perfect in deze moderne tijd, met een trendy en optimistisch design met gekleurde accenten en grafische elementen zoals de Airbumps®. Zijn bijzonder expressieve en unieke vormen maken hem onmiddellijk herkenbaar. Stijl, personalisatie, Citroën Advanced Comfort®, nieuwe technologieën en de ConnectedCAM Citroën™: leer de Nieuwe Citroën C3 kennen.

Een auto waar u op slag verliefd op wordt! De Nieuwe C3 heeft een unieke vorm die opvalt door de hoge en charismatische voorzijde en geprononceerde welvingen, die de auto een krachtig en energiek voorkomen geven. Met zijn gladde vormen, grafische signatuur en kleuren is het een verfrissend en trendy model. Met de Nieuwe C3 onderscheidt u zich en laat u zien dat u met uw tijd meegaat!

Citroën C3: handig en compact

Dankzij de beperkte lengte (korter dan 4 m) is de Nieuwe C3 een bijzonder wendbare en handzame auto, wat vooral van pas komt in het stadsverkeer. Met zijn 5 deuren en 5 zitplaatsen biedt hij onder alle omstandigheden volop gebruiksgemak.
– Lengte: 3,99 mNieuwe C3 bij Damste Auto
– Breedte: 1,74 m
– Hoogte: 1,47 m
– Wielbasis 2,54 m
– Inhoud bagageruimte 300 l

Meer weten?

Kennismaken met dit nieuwe gezicht onder de compacte auto’s? Vanaf november vindt u de Nieuwe C3 in de showroom bij Damsté Auto in Nieuwegein. Kom vrijblijvend langs en maak een gratis proefrit.

> Download hier de prijslijst

  • RIJKLAAR V.A. € 14.684

  • Citroën Advanced Comfort®

  • ConnectedCAM Citroën™

Plan nu een proefrit met de Nieuwe Citroen C3

1 + 0 = ?