ds5 en ds

Welkom bij Damsté Auto met vestigingen in Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Wij zijn van huis uit dé Citroendealer in uw regio. Maar wist u dat wij daarnaast alle merken auto’s onderhouden, keuren en repareren? Tevens zijn wij ook Aixam dealer. Dit zijn 45 km/h auto’s. 

Bij Damsté Auto bent u als klant geen nummer. Wij gaan voor persoonlijke aandacht en goed contact met de klant. De meesten van hen komen al jaren bij ons over de vloer… Wij onderscheiden ons door kwaliteit te leveren waardoor u als klant profiteert van de modernste , specifieke apparatuur, monteurs en systemen. Klanttevredenheid is voor ons een heel erg belangrijk punt. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met een goed gevoel bij ons terecht komt. Dit streven wij dan ook ten alle tijden na.

In Nieuwegein vindt u naast een ruime showroom een volwaardig tankstation en een wasstraat. De vestigingen in IJsselstein en Houten zijn compleet ingericht voor onderhoud en reparatie.

Nieuwsgierig naar ons geworden? Wij in elk geval wél naar u! Bel ons vandaag nog of kom langs in een van onze vestigingen. De koffie staat klaar. Kijk bij contact voor alle adressen en telefoonnummers.