Wat voor onderneming u ook heeft, de Citroën Berlingo past altijd perfect bij u. en uw bedrijf. De veelzijdige mogelijkheden van deze moderne bedrijfswagen zijn ongekend. De Citroën Berlingo biedt plaats aan maar liefst drie personen en is de laadruimte flexibel in te delen. 

De flexibiliteit van de Citroën Berlingo is ongekend. Zo is de bedrijfsauto leverbaar met drie verschillende laadvermogens (550, 670 of 770 kg), twee verschillende lengtes en tal van ombouwmogelijkheden.

De Citroën Berlingo deelt zijn onderstel met de Citroën C4 Picasso. Hierdoor beschikt de bedrijfsauto over het comfort van een personenauto. Verder is de geluidsisolatie sterk verbeterd wat het comfort verder verbeterd. De Citroën Berlingo is uitgerust met de modernste voorzieningen die uw werkplek nóg comfortabeler maakt!

Citroën bewijst dat praktisch design ook mooi kan zijn. De robuuste uitstraling wordt benadrukt door de forse bumpers en de duidelijk aanwezige flankbescherming. Deze bieden tevens een goede bescherming tegen kleine lakschades.  De nieuwe Berlingo is het perfecte visitekaartje voor uw bedrijf.

Bent u al nieuwsgierig naar deze Citroën Berlingo? Wij in ieder geval wel naar u! Bel of mail gerust voor een afspraak bij Damsté Auto.