Citroen-C-Zero

Citroën staat voor creative technology en dat maakt ze waar met de volledig elektrisch aangedreven Citroën C-Zero. De naam is afgeleid van zero emission wat betekent dat de C-Zero zero CO2-uitstoot, zero brandstofverbruik en zero motorgeluid kent!

Zijn elektrische fluisterstille aandrijflijn en zijn gedurfde uiterlijk maken de eerste elektrische auto van Citroën een unieke verschijning. Deze handzame compacte auto laat zich gemakkelijk door iedere stad manouvreren.

Zeg nee tegen de rij bij een tankstation, nee tegen de hoge brandstofprijzen en rijd fluisterstil door het land. Voor enkele euros heeft de C-Zero weer een volle tank en brengt hij net als een auto met conventionele verbrandingsmotor u op de gewenste bestemming. De C-zero heeft een topsnelheid van 130 km/h en een actieradius van 150 km. Dit is ruim voldoende voor de dagelijkse trajecten.

De Citroën C-zero kent diverse belastingvoordelen zoals 0% bijtelling en geen wegenbelasting wat te danken aan het feit dat er de C-Zero geen CO2 uitstoot.

Bent u al nieuwsgierig naar deze Citroën C-Zero? Wij in ieder geval wel naar u. Bel of mail gerust voor een afspraak bij  Damsté Auto.