Citroën Berlingo Van

FLEXIBILITEIT EN COMFORT OP MAAT

Als ideale compagnon voldoet de Citroën Berlingo VAN aan de wensen van professionals die zoeken naar een oplossing op maat: verschillende carrosserielengtes en inrichtingen.

De Citroën Berlingo VAN heeft een laadvolume van tot wel 4,4 m3 en een laadvermogen van tussen de 650 en 1000 kg. Hij kan worden voorzien van een overbelastingsindicator die u waarschuwt wanneer de maximaal toegestane massa wordt overschreden.

Het laadruimtepakket, dat bestaat uit extra led-verlichting, 4 extra sjorogen en een 12V-aansluiting, biedt u extra gebruiksgemak.

ONS MOTTO: COMFORT

De Citroën Berlingo VAN weet onder alle omstandigheden zijn inzittenden optimaal te isoleren van de weg. Hij heeft zijn geweldige rijcomfort te danken aan de hoge zitpositie, de vering en de geluidsisolatie. De stoelen bieden zowel korte als lange mensen optimaal zitcomfort. Ze zijn voorzien van een hoogte- en lendensteunverstelling en een eigen armsteun. Optioneel is stoelverwarming leverbaar.

In de dagelijkse praktijk zult u ook het keyless entry and start-systeem, de elektrische parkeerrem en het head-up kleurendisplay waarderen. Ze behoren tot de 20 rijhulpsystemen waarmee de Citroën Berlingo VAN kan worden voorzien.

De cabine van de Citroën Berlingo VAN is ontworpen als een mobiel kantoor, zodat u onderweg gemakkelijk kunt werken. Zo kunt u uw laptop opladen via de 220V-aansluiting en hem vervolgens opbergen in de TopBox. Ook de draadloze smartphonelader is bijzonder praktisch. Daarnaast beschikt u over twee USB- en twee 12V-aansluitingen. In de multifunctionele Extenso®-cabine kunt u comfortabel werken dankzij het draaibare schrijftafeltje op de achterzijde van de rugleuning van de middelste stoel.

Standaard voorzien van o.a.

  • Elektrisch bedienbare ramen vóór
  • 10 sjorogen in de laadruimte (6 op de vloer en 2 op beide zijwanden)
  • 12V aansluiting in de laadruimte
  • Achterdeuren 2/3 - 1/3 180° te openen
  • LED verlichting in de laadruimte (6 LED's 237lm)
  • Follow Me Home-verlichting
Rijklaar v.a
€ 19.900,-
Gratis offerte
HomeCitroenActiesCitroën Berlingo Van

Vragen? Stel ze!