Ultiem comfortabel rijden
Nieuwe C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid

Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid

Een expressief en gedurfd design

De Plug-in Hybrid-aandrijflijn van de Nieuwe Citroën C5 Aircross vergroot het rijplezier. Hij koppelt de voordelen van het gebruik van de elektrische rijmodus voor dagelijkse ritten (actieradius van tot wel 55 km volgens de WLTP-cyclus) aan de onbeperkte actieradius van een benzinemotor bij langere ritten. Met de Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid kunt u profiteren van een korting op de motorrijtuigenbelasting.

De veelzijdige Nieuwe Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid combineert dankzij de 81,2 kW sterke elektromotor alle voordelen van 100% elektrisch rijden bij de dagelijkse kortere ritten (elektrische actieradius van tot wel 55 km volgens de WLTP-cyclus) met de actieradius van de PureTech 180 Stop & Start benzinemotor. Ook lange afstanden kunt u dus probleemloos afleggen. De geëlektrificeerde 8-traps automatische transmissie ë-EAT8 heeft een aangepast schakelprogramma voor nog soepeler en prettiger rijden. Er is keuze uit twee modi voor regeneratief remmen: Drive (stand D) en Brake (stand B). In de Brake-modus, die dynamischer werkt, wordt meer energie teruggewonnen als de bestuurder remt of het gas loslaat.

Volop comfort en gemak

De Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid kan heel eenvoudig worden opgeladen:

Achter de klep van de laadaansluiting, in het linker achterspatbord van de auto, bevindt zich een controlelampje dat de status van het laadproces aangeeft. Het opladen kunt u ook op afstand volgen via de My Citroën-app. Via het touchscreen of de My Citroën-app kunt u het opladen van de auto programmeren om zo te kunnen profiteren van het dalurentarief.
De laadkabels kunnen worden opgeborgen in een speciale opbergruimte onder de vloer van de bagageruimte.

Standaard voorzien van o.a.

  • 12,3 inch digitaal instrumentenpaneel
  • CITROËN Connect Radio DAB+
  • Mirror Screen
  • 18" lichtmetalen velgen 'Swirl'
  • Automatische dual zone airconditioning
  • Lendensteunverstelling
Vanaf
€ 43.030,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 679,- p/mnd
Vanaf € 679,- per maand
Onze voorraad

Onze voorraad Citroën C5 Aircross

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige C5 Aircross staan?

HomeCitroenActiesCitroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid

Vragen? Stel ze!