Citroën C5 Aircross SUV

Een expressief en gedurfd design

De 4,50 m lange Citroën C5 Aircross SUV onderscheidt zich door een sterke en dynamische persoonlijkheid, zonder agressief over te komen. Hij heeft typische SUV-kenmerken: een brede en imposante voorzijde, een hoge en fraai gewelfde motorkap, een bodemvrijheid van 230 mm, bescherming op de dorpels en de wielkasten en in twee kleuren uitgevoerde gestileerde dakrelingen.

De Citroën C5 Aircross SUV is uitgerust met een panoramisch schuif-/kanteldak. Het zijaanzicht onderscheidt zich door een optisch zwevend dak dankzij het rondom aansluitende glasoppervlak. Het passagierscompartiment wordt geaccentueerd door de verchroomde “C” rond de portierruiten. De brede en verticale achterzijde suggereert een uiterst royale bagageruimte (580 tot 720 liter). De in reliëf uitgevoerde achterlichten zijn voorzien van vier ovale 3D LED-modules.

Volop comfort en gemak

De Citroën C5 Aircross SUV heeft een ruim en chic interieur. Het interieur biedt de inzittenden veel bewegingsvrijheid, zonder dat de functionaliteit uit het oog verloren wordt. Het dashboard heeft een robuuste uitstraling en is horizontaal opgebouwd, met een zacht bekleed paneel dat zich over de gehele breedte uitstrekt.

De bestuurder beschikt over een instrumentenpaneel dat bestaat uit een te configureren 12,3 inch digitaal TFT-scherm waarop alle geselecteerde rijinformatie in zijn directe gezichtsveld wordt weergegeven.

Ook de brede en hoge middenconsole, de veel steun gevende stoelen met een hoge zitpositie voor een onbelemmerd zicht op de weg en de gebruikte kleuren en materialen dragen bij aan het gevoel van geborgenheid en raffinement in het interieur.

Standaard voorzien van o.a.

  • 12,3 inch digitaal instrumentenpaneel
  • CITROËN Connect Radio DAB+
  • Mirror Screen
  • 18" lichtmetalen velgen 'Swirl'
  • Automatische dual zone airconditioning
  • Lendensteunverstelling
Disclaimer

Disclaimer

HomeCitroenActiesCitroën C5 Aircross SUV

Vragen? Stel ze!