Nieuwe Citroën ë-C4 X

Uniek concept

Het design van de ë-C4 X combineert het elegante silhouet van een fastback met de stoere looks van een crossover. De aandrijflijn is volledig elektrisch, zodat u verzekerd bent van de voordelen van elektrisch rijden: fluisterstil rijcomfort, lage kilometerkosten en connectiviteit van de nieuwste generatie. En niet te vergeten nul emissies. Altijd en overal.

Een herkenbaar Citroën gezicht

De hoge, vlak liggende motorkap met brede uithollingen aan weerszijden geeft de nieuwe C4 X een geheel eigen gezicht. De verchroomde chevrons die zich over de gehele breedte van de voorzijde uitstrekken, maken hem daarbij in één oogopslag als Citroën herkenbaar. Optisch lopen ze naadloos over in de koplampen, die in twee horizontaal gescheiden groepen zijn verdeeld en met hun Citroën-LED Vision-technologie het hightech karakter van de auto benadrukken.

Met zijn lengte van 4,6 meter past de nieuwe C4 X perfect in het Citroën-gamma tussen de C4 en C5 X. Met die laatste deelt hij zijn wielbasis van 2670 millimeter.

Een van zijn opvallendste kenmerken is zijn aflopende daklijn, die vloeiend overgaat in de achterpartij. Dit geeft de auto niet alleen een dynamische fastback-look, maar levert ook een belangrijke bijdrage aan de geringe luchtweerstand van de carrosserie met een Cw-waarde van 0,29.

Standaard voorzien van o.a.

  • Elektromotor met een vermogen 100 kW (136 pk) in combinatie met automatische transmissie
  • Direct beschikbaar koppel van 260 Nm
  • Bereik tot 360 km (WLTP-cyclus)
  • 100 kW-snelladen: +100 kilometer in 10 minuten
  • 50 kWh-accupakket met 8 jaar of 160.000 km garantie
Vanaf
€ 40.990,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 519,- p/mnd
Vanaf € 519,- per maand
Disclaimer

Disclaimer

HomeCitroenActiesNieuwe Citroën ë-C4 X

Vragen? Stel ze!