Citroën Grand C4 SpaceTourer

Een gedurfd design en chique uitstraling

De Citroën Grand C4 SpaceTourer heeft een voorzijde die niet alleen dynamisch is maar ook klasse uitstraalt, met de voor hedendaagse Citroën-modellen kenmerkende drielaags lichtsignatuur. De uiteinden van het merkembleem lopen over in de bovenste grille, waarbij ze zijn doorgetrokken tot in de flanken en daarbij ook de dagrijverlichtingsunits met chroom omvatten.

Met deze MPV waarin alles is gericht op het comfort van zijn inzittenden, toont Citroën op overtuigende wijze zijn knowhow op het gebied van comfort. De Citroën Grand C4 SpaceTourer nodigt u uit om op reis te gaan, met familie of vrienden, dankzij het unieke rijplezier waaraan niet alleen het onberispelijke rijgedrag maar ook de rijke uitrusting ten grondslag ligt.

Volop comfort en gemak

De zee van licht, de gebruiksvriendelijkheid en het ruimtegevoel geven het interieur van de Grand C4 SpaceTourer de sfeer van een loft. De MPV is, afhankelijk van de uitvoering, leverbaar met het Pack Lounge met:

- voorstoelen voorzien van een in drie richtingen verstelbare Relax-hoofdsteun met zijsteunen die voor een optimale ondersteuning van het hoofd zorgen.

- een voorpassagiersstoel met uitklapbare onderbeensteun zodat de voorpassagier onderweg zijn benen kan strekken.

Alle inzittenden worden verwelkomd door zachte materialen die voor een warme ambiance zorgen. De Citroën Grand C4 SpaceTourer heeft een zacht bekleed dashboard en ook de met speciaal materiaal beklede portierpanelen voelen zacht en prettig aan. Daarnaast is de auto leverbaar met een ruime keuze aan hoogwaardige stoffen en lederen bekledingen.

Standaard voorzien van o.a.

  • Verschuifbare stoelen 2e zitrij met easy entry
  • Zeven drie-punts gordels
  • Coffee Break Alert
  • Automatisch inschakelende ruitenwissers
  • Touchscreen Navigatiesysteem
  • LED Dagrijverlichting, achterlichten met 3D effect
Onze voorraad

Onze voorraad Citroën C4 Picasso

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige C4 Picasso staan?

Disclaimer

Disclaimer

HomeCitroenActiesCitroën Grand C4 SpaceTourer

Vragen? Stel ze!