Citroën Jumper

MAAK KENNIS MET DE CITROËN JUMPER

Het moderne design van de Citroën Jumper staat ten dienste van de gebruiksmogelijkheden en het voor een Citroën spreekwoordelijke comfort. De dynamische en robuuste voorzijde kenmerkt zich door de koplampen met led-dagrijverlichting. De cabine is optimaal ingericht. De constructie en ergonomie van de auto vergroten het gebruiksgemak en vergemakkelijken met name het vervoer van goederen dankzij de uitstekende verhouding tussen laadvolume en buitenafmetingen.

Om het in- en uitladen te vergemakkelijken kunnen de achterdeuren standaard onder een hoek van 96° of 180° worden geopend dankzij stevige en handige inklapbare deurvangers. Optioneel kunnen de deuren dankzij speciale scharnieren onder een hoek van 270° worden geopend, zodat de deuren tegen de zijkant van de carrosserie kunnen worden gehouden.

De standaard dichte scheidingswand beschermt de bestuurder en passagiers doeltreffend tegen de lading en zorgt voor een optimale geluidsisolatie. Jumper is de benchmark in zijn segment als het gaat om:

● de nuttige breedte tussen de wielkasten (1,42 m)

● de nuttige breedte tussen de wanden (1,87 m)

● het laadvolume van 8 tot 17 m3

COMFORT OP MAAT

De Citroën Jumper is ontwikkeld volgens de filosofie van het Citroën Advanced Comfort®-programma. Dankzij de royale en praktische binnenruimte, de vele handige opbergvakken, de comfortabele stoelen, de uitstekende geluidsisolatie en het onovertroffen veercomfort staat het rijcomfort van de Citroën Jumper op een ongekend hoog niveau.

De Citroën Jumper is voorzien van een in hoogte verstelbaar bureaublad* waarop u uw pakbonnen kunt vastklemmen of waaraan u uw smartphone of tablet veilig kunt bevestigen. U zit net zo comfortabel as achter uw bureau!

De middelste zitplaats voorin kan worden omgetoverd tot een werkblad door de rugleuning neer te klappen.

In de cabine van de Citroën Jumper vindt u allerlei handige opbergvakken. Zo beschikt u onder andere over een gekoeld en afsluitbaar dashboardkastje, een opbergruimte in het dak en bekerhouders.

Standaard voorzien van o.a.

  • Dashboardkastje met klep (rechts onder en midden onder
  • Follow Me Home-verlichting
  • Waarschuwingssignaal niet aangelegde gordel bestuurder
  • Antiblokkeersysteem (ABS) inclusief noodremassistentie (NRA)
  • Bindogen in de laadruimte (2 stuks aan voorzijde, 8 stuks aan zijkant bij L1/L2, 10 stuks aan zijkant bij L3/L4)
  • Volledig gesloten stalen scheidingswand
Vanaf
€ 28.800,-
Gratis offerte
HomeCitroenActiesCitroën Jumper

Vragen? Stel ze!