Elke dag elektrisch rijden
Nieuwe C5 X Plug-in Hybrid

Nieuwe Citroën C5 X Plug-in Hybrid

ELEKTRISCHE ACTIERADIUS TOT WEL 55 KM

De C5 X is niet alleen leverbaar met benzinemotoren maar ook als Plug-in Hybrid. Een veelzijdige aandrijflijn die net zo geschikt is voor de dagelijkse korte ritten als voor onverwachte lange ritten, en die u alle vrijheid biedt. De Nieuwe Citroën C5 X Plug-in Hybrid staat voor moderne en hightech elektrische mobiliteit waarin comfort en gebruiksgemak centraal staan: reizen in de ë-comfort class! Bovendien kunt u met de Nieuwe Citroën C5 X Plug-in Hybrid profiteren van 50% korting op de motorrijtuigenbelasting.

HET Ë-COMFORT VAN DE PLUG-IN HYBRIDE

Mede door de gelaagde zijruiten voor en achter dringt nauwelijks enig geluid door in het interieur. Daardoor is het rij- en geluidscomfort in de Nieuwe Citroën C5 X van een ongeëvenaard niveau.

Beide motoren werken samen om de auto soepel in beweging te brengen. De geëlektrificeerde automatische transmissie ë-EAT8 schakelt snel en werkt efficiënt. Het direct beschikbare koppel zorgt voor nog meer rijplezier.

De veelzijdige Nieuwe Citroën C5 X Hybrid combineert dankzij de 81,2 kW sterke elektromotor alle voordelen van 100% elektrisch rijden tijdens de dagelijkse kortere ritten met de actieradius van de PureTech 180 Stop & Start Euro 6.3-benzinemotor. Ook lange afstanden kunt u dus probleemloos afleggen.

De geëlektrificeerde automatische transmissie ë-EAT8 schakelt ongekend soepel en biedt veel rijplezier, mede dankzij het direct beschikbare koppel van 360 Nm."

Standaard voorzien van o.a.

  • Automatische dual zone airconditioning
  • 10-inch HD-touchscreen met natuurlijke stembediening
  • CITROËN Connect Nav
  • Actieve Citroën Advanced Comfort-ophanging*
  • Automatische dual zone airconditioning
  • Active Safety Brake met herkenning van voetgangers, fietsers en nachtfunctie*
Rijklaar v.a
€ 49.390,-
Gratis offerte
Onze voorraad

Onze voorraad Citroën C5 X

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige C5 X staan?

HomeCitroenActiesNieuwe Citroën C5 X Plug-in Hybrid

Vragen? Stel ze!