Citroën ë-Berlingo

Ontdek de Nieuwe ë-Berlingo

Citroën, al sinds 1996 voorloper in het segment van Multi Purpose Vehicles, breidt het gamma uit met een elektrische uitvoering van de Berlingo. Deze gezinsauto heeft een flexibel in te delen interieur, een reusachtige bagageruimte en opbergruimtes in overvloed. De nieuwe Citroën ë-Berlingo is de ideale auto voor iedereen, jong of oud, die actief en milieubewust leeft. Hij is praktisch en veelzijdig, ideaal voor outdoor-activiteiten en biedt nog meer rust en comfort.

Genieten van comfort en vrijheid

De Citroën ë-Berlingo heeft alle sterke punten van de uitvoeringen met benzine- of dieselmotor overgenomen: binnenruimte, flexibiliteit en gebruiksgemak. Voor een optimaal comfort van alle inzittenden beschikt hij over 3 onafhankelijke achterstoelen en de Modutop®. Voor ritten met familie of vrienden is de Citroën ë-Berlingo voorzien van 18 veiligheids- en rijhulpsystemen en 4 connectiviteitsoplossingen.

De Citroën ë-Berlingo profiteert van het beste van de elektrische technologie van de Stellantis-groep. Afhankelijk van de rijomstandigheden staat het lithium-ion accupakket van 50 kWh van de ë-Berlingo garant voor een actieradius van tot wel 280 km*. Gedurende 8 jaar of 160.000 km wordt een minimale laadcapaciteit van 70% van het accupakket gegarandeerd. Na 1 jaar of 20.000 km wordt een controlebeurt uitgevoerd en krijgt u een certificaat van de capaciteit van het accupakket. Vervolgens krijgt u na elke onderhoudsbeurt, dus om de 2 jaar of 40.000 km, een nieuw certificaat. Om de actieradius van de auto te vergroten wint de aandrijflijn energie terug bij het remmen of snelheid minderen. Met de toets B op de middenconsole kan het terugwinnen van energie worden versterkt.

Standaard voorzien van o.a.

  • Laadkabel type 2 mode 3 Mennekes
  • 11 kW On Board Charger
  • CITROËN Connect Box & SOS Assistance
Rijklaar v.a
€ 40.832,-
Gratis offerte
Disclaimer

Disclaimer

HomeCitroenActiesCitroën ë-Berlingo

Vragen? Stel ze!