Citroën ë-C4

Ontdek de Nieuwe Citroën ë-C4

De  Citroën ë-C4 100% elektrisch is na de C5 Aircross SUV Hybrid en de ë-Jumpy de derde vertegenwoordiger van het elektrische offensief van Citroën. Hij staat voor een moderne en hightech elektrische mobiliteit waarin comfort en gebruiksgemak centraal staan: reizen in de ë-comfort class!

Met de Citroën ë-C4 100% elektrisch rijdt u elke dag volledig elektrisch. Perfect geïsoleerd van de weg en de buitenwereld en in alle rust, als in een cocon: alle verstoringen van buitenaf worden gefilterd. De geruisloze werking, het schokvrije wegrijden, het rijplezier, de soepele vering, de zachte Advanced Comfort Seats®, het ontbreken van trillingen, de ergonomie en het gebruiksgemak van de interfaces en de specifieke services: alles draagt bij aan een optimaal rijcomfort voor alle inzittenden van de Citroën ë-C4 100% elektrisch.

100% Elektrisch

Het design van de Nieuwe ë-C4 100% elektrisch is typisch Citroën. Dankzij de soepele vormen, geraffineerde lijnen en karakteristieke stijlelementen heeft het de elegantie, de vloeiende vormen en de dynamiek van een berline. Onze designers hebben dit met behulp van de grote wielen, de gespierde welvingen en de stootlijsten rondom weten te combineren met de krachtige, karaktervolle en stoere uitstraling van een SUV.

Standaard voorzien van o.a.

  • Elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels met geïntegreerd knipperlicht
  • Centrale portiervergrendeling met afstandsbediening
  • Automatische airconditioning met actief carbonfilter
  • Elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels met geïntegreerd knipperlicht
  • Centrale portiervergrendeling met afstandsbediening
  • Elektronisch bedienbare handrem
Vanaf
€ 40.140,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 453,- p/mnd
Vanaf € 453,- per maand
Disclaimer

Disclaimer

HomeCitroenActiesCitroën ë-C4

Vragen? Stel ze!