Citroën C3 Saint James 30 juli 2021

CHIC MAAR ONGEDWONGEN, TYPISCH FRANS!

Citroën en Saint James presenteren het resultaat van hun samenwerking met de Limited Edition C3 Saint James. Deze twee merken delen dezelfde visie over vakmanschap volgens de beste Franse tradities en klantgerichtheid, en hun producten zijn smaakvol, hightech en kwalitatief hoogwaardig, met een chic maar ongedwongen karakter.

CITROËN C3, VEELZIJDIG EN TRENDY

De moderne en veelzijdige C3 lijkt op geen enkele andere auto in zijn segment. Hij onderscheidt zich door zijn kleurrijke karakter en onovertroffen comfort.

De Citroën C3 Saint James is een unieke, onderscheidende en trendy uitvoering met technologieën die u dagelijks van pas kunnen komen.

In deze op de uitvoering Feel gebaseerde Limited Edition van de C3 wordt rijden echt genieten.

HET ONMISKENBARE KARAKTER VAN DE C3 IN 6 CARROSSERIEKLEUREN

Met de in 2020 vernieuwde voorzijde met led-koplampen en de eveneens nieuwe Airbumps® komt het unieke karakter van de C3 bij deze Limited Edition perfect tot uitdrukking.

De Citroën C3 Saint James wordt geleverd met een in een contrasterende kleur (zwart of wit) uitgevoerd dak en het Color Pack White. Omdat smaken nu eenmaal verschillen, hebt u bij deze Limited Edition van de C3 de keuze uit 6 carrosseriekleuren: Soft Sand, Elixir Red, Platinium Grey, Steel Grey, Polar White en Perla Nera Black.

Hij is uitgerust met de 16 inch lichtmetalen velgen Hellix die zijn bijzondere karakter nog eens extra benadrukken.

DAKMOTIEF: KLEURRIJK, MET HET LOGO VAN SAINT JAMES

Het karakter van deze Limited Edition wordt geaccentueerd met een moderne daksticker met een grafisch design in de kleuren blauw, wit en rood, voorzien van het logo van Saint James.

Dit karaktervolle motief omringt het dieperliggende gedeelte van het dak en maakt deze bijzondere uitvoering direct herkenbaar.

GRAFISCHE ELEMENTEN: SUBTIEL EN GEÏNSPIREERD OP DE WERELD VAN SAINT JAMES

Onder beide buitenspiegels is een exclusief metalen plaatje met het logo van Saint James aangebracht. Deze Limited Edition is ook voorzien van een speciale, bij het dakmotief passende Saint James-sticker op de achterstijlen.

SPECIFIEKE AMBIANCE SAINT JAMES

De stoelen en achterbank zijn bekleed met een hoogwaardige grijze stof die speciaal voor deze Limited Edition is ontworpen:

  • De rugleuning is voorzien van een horizontale strook met chevrons-motief en een Saint James-merkplaatje,
  • In de rode sierstiksels aan de bovenzijde van deze strook is de vorm in het logo van Saint James te ontdekken.
  • De onderzijde van de zitting is uitgevoerd met dezelfde witte sierstiksels als die van de matten en de voor de C3 Saint James specifieke bekleding van donkergrijs kunstleder op het dashboard.

IN DE KLEUREN VAN SAINT JAMES

Het bestuurdersportier is aan de binnenzijde voorzien van een blauw met rode decoratieve riem met een Saint James-drukknoop. Onder de versnellingshendel bevindt zich een plaatje met het logo van Saint James, dat de Mont Saint-Michel symboliseert.

ADVANCED COMFORT SEATS

De Limited Edition Citroën C3 Saint James sluit geen compromissen als het om comfort gaat. Wanneer u als bestuurder of passagier bent ingestapt, zult u zich direct thuis voelen. De C3 Saint James biedt zijn inzittenden een ultiem zitcomfort dankzij het unieke ontwerp van de Advanced Comfort Seats.

NUTTIGE TECHNOLOGIEËN

De op de uitvoering Feel gebaseerde C3 Saint James is uitgerust met een compleet pakket technologieën, waarmee u nog zorgelozer en veiliger kunt rijden. Hij is uit te rusten met 12 praktische rijhulpsystemen en 5 connectiviteitstechnologieën, waaronder het via het 7 inch touchscreen te bedienen Citroën Connect Nav-navigatiesysteem.

BENZINEMOTOREN

De Citroën C3 Saint James biedt keuze uit twee krachtige maar ook zuinige benzinemotoren van de nieuwste generatie die voldoen aan de Euro 6d- emissienorm: PureTech 110 S&S BVM6 (handgeschakeld) en PureTech 110 S&S EAT6 (automaat).

HomeCitroenNieuwsCitroën C3 Saint James

Vragen? Stel ze!