De nieuwe Citroën Jumpy C-Series 30 maart 2021

De nieuwe Citroën Jumpy C-Series

De nieuwe Citroën Jumpy C-SERIES onderscheidt zich door zijn unieke persoonlijkheid en maximaal comfort. De speciale C-SERIES uitvoering prikkelt op alle manieren uw zintuigen dankzij de uitgebreide reeks extra’s. Behalve sportieve details en opvallende rode accenten voor het in- en exterieur wordt deze speciale uitvoering standaard voorzien van de met leder beklede Advance Comfort-stoelen met massagefunctie, die ook optioneel toe te voegen is op de passagiersstoel. Uniek voor een bedrijfswagen!

UNIEKE LOOKS, DAT IS WAT DE CITROËN JUMPY C-SERIES KENMERKT

De nieuwe Citroën Jumpy C-SERIES is bijzonder compleet en wordt geïntroduceerd met een scala onderscheidende onderdelen die u kunt personaliseren. Het C-SERIES-pakket bestaat onder andere uit opvallende side steps, dakdragers, diffuser achter, instapbescherming achter, striping aan de zijkant en sportieve rode accenten rond de mistlampen.
CITROËN JUMPY C-SERIES

VERFIJNDE MATERIALEN EN EEN STERKE FOCUS OP COMFORT

Om het maximale comfort tijdens elke rit te garanderen zijn de Citroën Advance Comfort-stoelen met leder bekleed en is de bestuurdersstoel voorzien van een massagefunctie. Ook de deurpanelen, voorportieren en zijschuifdeur(en) worden met leder bekleed (i.c.m. Dubbele Cabine). De ventilatieroosters op dashboard en de lederen pookhoes (bij de handgeschakelde transmissie) worden voorzien van opvallende rode accenten. Het ontwerp is afgewerkt met speciale vloermatten met rode stiksels voor en achter met C-SERIES-logo.

EEN UITGERUST GEVOEL NA EEN WERKDAG DANKZIJ DE MASSAGEFUNCTIE!

De massagefunctie die standaard bevestigd is op de met leder beklede bestuurderstoel en tevens ook te verkrijgen is op de passagiersstoel, getuigt van ultiem comfort tijdens uw ritten met de nieuwe Citroën Jumpy C-series. U zult merken dat deze functie nog meer bijdraagt aan een ontspannen rit en u een uitgerust gevoel geeft na een werkdag.

SPORTIEVE DAKSPOILER

Om de Citroën Jumpy C-series een nog sportievere look te geven kunt u dakspoilers laten monteren.  Deze optionele dakspoiler maakt het exterieur nog completer, een aerodynamische stijl die wordt toegevoegd aan uw unieke bedrijfswagen van Citroën. Met deze toevoeging wordt de luchtweerstand verminderd, wat een gestroomlijnd effect belooft.

DESIGN PANELEN VOOR EEN LUXE UITSTRALING

De Citroën Jumpy C-series kan worden uitgerust met de optionele glasslook panelen. Deze design panelen hebben de look en feel van getint glas en worden voorzien van een coating laag. Door deze optionele modificatie wordt er een diepe zwarte glans bewerkstelligt aan de autoruiten die nadruk legt op de sportieve look. De gemodificeerde ruiten zijn bestand tegen Uv-straling en met zorg bevestigd door Citroën erkend vakmanschap. Dit allemaal voor een excellente luxe en sportieve toevoeging aan uw unieke bedrijfswagen van Citroën.

HomeCitroenNieuwsDe nieuwe Citroën Jumpy C-Series

Vragen? Stel ze!