Introductie Limited Edition C3 ELLE 9 juni 2022

Citroën introduceert de C3 ELLE, een Limited Edition die is gebaseerd op de Shine en voorzien van unieke in- en exterieurkenmerken. 

EEN CHIC EN EIGENTIJDS DESIGN

De moderne en stijlvolle Limited Edition Citroën C3 ELLE maakt van elke rit in de stad een comfortabele en chique ervaring.
Hij onderscheidt zich zowel van binnen als van buiten: ELLE-badges, een nieuw Color Pack, chique materialen, dynamische kleuren…

De Citroën C3 ELLE beschikt over alle comfort- en veiligheidsvoorzieningen die u zich maar wenst. Hij is leverbaar met de PureTech 110 S&S-benzinemotor in combinatie met een handgeschakelde 6-versnellingsbak of de 6-traps automaat EAT6.

5 CARROSSERIEKLEUREN, 2 DAKKLEUREN

Standaard wordt de carrosserie van de Citroën C3 ELLE in een twotone-kleurencombinatie gespoten. U kunt kiezen uit twee sobere en elegante dakkleuren: zwart of wit. Deze zijn te combineren met de vijf carrosseriekleuren:

  • Soft Sand;
  • Polar White;
  • Steel Grey;
  • Platinium Grey en
  • Perla Nera Black.

NIEUW COLOR PACK, EEN VERFRISSEND UITERLIJK

De Citroën C3 ELLE is leverbaar met het nieuwe Color Pack Bleu Silver Mat. Dit Color Pack versterkt de frisse en moderne uitstraling van deze onderscheidende Limited Edition en past fraai bij elke carrosseriekleur.

De sierlijsten op de Airbumps® en rondom de mistlampen vóór zijn voorzien van accenten in de diepblauwe kleur Glacier Blue met metaalachtige reflecties.

DAKMOTIEF EN ACHTERSTIJLSTICKER, EEN TOT IN PERFECTIE UITGEWERKTE ELLE-SIGNATUUR

Rondom het voor de Citroën C3 zo kenmerkende dieperliggende deel van het dak is het lint met de signatuur van het merk ELLE “Since 1945 & forever” aangebracht.

Ook op de achterstijlsticker komt dit lint met een zwarte achtergrond en het ELLE-logo in het voor dit iconische vrouwenblad zo kenmerkende lettertype terug.

INTERIEURAMBIANCE, DYNAMISCHE KLEUREN EN COMFORTABELE MATERIALEN

ELEGANTE STOFFEN

Het bovenste deel van de rugleuning van de Advanced Comfort Seats is voor extra comfort bekleed met zacht aanvoelend alcantara in de kleur Wind Grey, een donkere blauwgrijze kleur. Het resterende deel van de stoel is bekleed met de stof Light Prussian Grey voor een aangenaam licht interieur.

HomeCitroenNieuwsIntroductie Limited Edition C3 ELLE

Vragen? Stel ze!