Kwaliteit, Service en persoonlijke aandacht
bij Damsté Auto

DamstéAuto Airco service

Een optimale temperatuur zowel in de zomer als winter. In de zomer zorgt de airco voor een aangename verkoeling en in de winter dat het vocht in de lucht uit de auto wordt afgevoerd en de condens van uw voorruit verdwijnt voor goed zicht op de weg.

Voor een goede werking en het behoud van het aircosysteem is het belangrijk uw airconditioning het hele jaar door regelmatig te gebruiken en deze tussentijds te laten controleren. Door (onregelmatig) gebruik, vervuiling en condens kan de koelcapaciteit afnemen en kan er schimmelvorming ontstaan. Met de aircocheck wordt het complete aircosysteem gecontroleerd en blijft u beschermt tegen tegen bacteriën en onaangename geurtjes.

Om de levensduur van uw airconditioning te verlengen raden wij u aan om, naast een tussentijdse controle,de airco elke twee weken, ongeacht het seizoen, minimaal 10 minuten laten werken.

AIRCO CHECK
• de temperatuur van de uitgeblazen lucht
• de druk van het koudemiddel
• de koppeling/aandrijfriem van de aircocompressor
• de algemene staat van de leidingen
• de staat van de condensor en ventilator

AIRCO REINIGING 1 – € 39*
Intensieve fysieke reiniging van interieurfilterbehuizing en de omgeving.

AIRCO REINIGING 2 – €89*

Grondige fysieke reiniging van de verdamper, interieurfilterbehuizing en de omgeving.

Maak eenvoudig online een afspraak of vraag een offerte aan. Uw Citroën Erkend Reparateur kan u voorzien van een prijsopgave, waarbij onderdelen en arbeidsloon zijn inbegrepen. Kom langs voor een controle zodat u met een veilig en comfortabel gevoel de weg op blijft gaan.

HomeCitroenWerkplaatsactiesDamstéAuto Airco service

Vragen? Stel ze!