MyCitroën Card

Met de MyCitroën Card ontvangt u zekerheid en veel voordeel.

Een lampje verwisselen, ruitenwisservloeistof bijvullen, de APK-controle… het lijken wissewasjes, maar door het jaar heen kunnen kleine uitgaven aan uw Citroën in de papieren gaan lopen. Dat hoeft nu niet meer. Want met één kaart bespaart u voortaan op al deze kosten. Daarom is er, speciaal voor u, de MyCitroën Card. Ongekend veel voordeel. U kunt de MyCitroën Card aanvragen als u eigenaar bent van een Citroën waarvan het periodiek onderhoud is uitgevoerd door een Citroën Servicepunt, ongeacht de leeftijd van uw Citroën. Uw Citroën Servicepunt kan de MyCitroën Card aanvragen nadat zij uw Citroën technisch heeft geïnspecteerd, vloeistoffen heeft bijgevuld en geconstateerde gebreken heeft verholpen. Daarom kunt u uw MyCitroën Card het beste aanvragen direct na het laten uitvoeren van een Citroën Basisonderhoudsbeurt (origineel of economy). Voor de MyCitroën Card kunt u kiezen voor Citroën Assistance Pechhulp met aanvullende Nederland (NL-Plus) of Europa (EUR-Premium) dekking.

De MyCitroën Card geeft u recht op zeer veel voordelen, want u heeft tijdens de looptijd geen kosten voor:

APK-controle,Vakantie-, Winter- en Tussencontrole, Vloeistoffen bijvullen,Bandenreparatie,Lampjes,Voorruit (ster) reparatie,10% korting op originele accessoires.

De aanschaf van de MyCitroën Card is altijd in combinatie met Citroën Assistance Pechhulp NL-Plus of EUR-Premium.

My Card met aanvullende pechhulpi.c.m. onderhoudzonder onderhoud
Met NL-Plus€ 49.95€ 69.95
Met EUR-Premium€ 79.95€ 99.95

Bekijk de MyCitroën Card voorwaarden

Maak een afspraak voor onderhoud om Citroën Assistance Pechhulp te activeren en de MyCitroën Card aan te schaffen of neem contact op met uw Erkend Reparateur voor meer informatie.

Werkplaatsafspraak Onze voorraad Acties Huurauto reserveren DAMSTÉKOOPTJOUWAUTO
HomeMyCitroën Card

Vragen? Stel ze!