DamstéAuto Eurorepar HET MULTIMERKEN NETWERK VOOR AL UW ONDERHOUD EN REPARATIE

Eurorepar Car Service bij DAMSTÉAUTO:

Iedereen is welkom!

Eurorepar Car Service werd in 2003 opgericht, en in 2018 waren er al meer dan 3.400 vestigingen in Europa en wereldwijd 4.400 vestigingen. In Nederland begint het multimerk netwerk nu ook hard te groeien. Garages van het Eurorepar Car Service netwerk hebben de voordelen van een internationaal merk, en blijven toch een lokale onderneming. Zo hebben alle garages binnen het netwerk toegang tot het uitgebreide assortiment aan onderdelen, en beschikken de technici over internationale kennis op gebied van alle merken en modellen auto’s. Daarnaast zijn alle vestigingen van Eurorepar Car Service in handen van lokale ondernemers die de omgeving kennen en betrokken zijn bij uw samenleving. Zo is het een vertrouwde garage voor iedereen.

DAMSTÉAUTO

Al sinds de oprichting in 1966 zijn alle merken en modellen welkom geweest bij DAMSTEAUTO. Daarom is het ook niet verbazingwekkend dat wij direct aansluiten hebben gezocht bij Eurorepar Car Service. De basis van Eurorepar Car Service ligt dan ook bij het moederbedrijf van Citroën.

Wij zijn dan ook verheugd iedereen welkom te kunnen heten zoals we dat altijd hebben gedaan met nu de ondersteuning van een internationaal netwerk. U profiteert hiervan door snelle oplossingen en scherpe tarieven.

EUROREPAR
Werkplaatsafspraak Onze voorraad Acties Huurauto reserveren DAMSTÉKOOPTJOUWAUTO
HomeDamstéAuto Eurorepar

Vragen? Stel ze!