Kwaliteit, Service en persoonlijke aandacht
bij Damsté Auto

Onze teams De teams van DamstéAuto

DAMSTÉAUTO  SALES TEAM

Wanneer u een nieuwe auto of een top occasion zoekt komt in contact met ons enthousiaste sales team. Onze adviseurs kunnen u adequaat adviseren als het gaat om uw mobiliteitsbehoeften. Ook kunnen zij u een aantrekkelijk financiering of verzekering voorstel doen. Dit geldt ook voor een private lease voorstel. En dit alles op een ongedwongen manier zoals u dat mag verwachten bij een familiebedrijf.

Wij staan voor u klaar om al uw mobiliteitsvragen te beantwoorden!

DAMSTÉAUTO Aftersales Team

Wij houden u mobiel

De aftersales teams van DamstéAuto werken aan al uw technische vraagstukken. Van het vervangen van een lampje of het repareren van een lekke band tot aan de meest gecompliceerde storingen ze zullen niet rusten voordat het probleem is gevonden én opgelost zodat u weer met een gerust hart uw weg kunt vervolgen. Vanzelfsprekend geldt dit voor beide DamstéAuto filialen in Nieuwegein en Houten.

Wist u trouwens door voor kleine reparaties als de eerder genoemde lekke band of het kapotte lampje u zonder afspraak langs kunt komen?

Auto hurren bij DamsteAuto

DAMSTÉAUTO Verhuur Team

Onze dames van de afdeling verhuur zijn ons visitekaartje, want zij zijn de eerste die u ziet bij het betreden van de showroom in Nieuwegein.

Zij staan voor u klaar om u uw huurauto mee te geven en weer in te nemen. Ook kunnen zij u helpen wanneer u een vraag heeft over onze DamstéCarwash of over het tankstation.

Werkplaatsafspraak Onze voorraad Acties Huurauto reserveren DAMSTÉKOOPTJOUWAUTO
HomeOver onsOnze teams

Vragen? Stel ze!