Kwaliteit, Service en persoonlijke aandacht
bij Damsté Auto

Onze teams De teams van Damsté Auto

DamstéAuto Sales team

Wanneer u voor een nieuwe Citroën of een occasion belt, mailt of een bezoek brengt aan de showroom komt in contact met ons enthousiaste sales team. Onze verkoopadviseurs zijn als geen ander geschikt u te adviseren in uw mobiliteitsbehoefte. Niet alleen op het gebied van met u mee denken welke auto het beste bij u past, maar ook het taxeren van uw inruilauto. Tevens kunnen zij u een scherp financieringsvoorstel te doen en hiervan de complete afhandeling voor u uit handen nemen. Dit geldt ook voor een private lease aanvraag. En dit alles op een ongedwongen manier zoals u dat mag verwachten bij een familiebedrijf.

Het sales team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken via alle mogelijke kanalen. Ze hopen u snel te mogen begroeten in Nieuwegein!

Het verkoopteam van DamsteAuto

DamstéAuto aftersales teams

Van maandag t/m vrijdag werken gemotiveerde aftersales teams van vakkundige technici en breed opgeleide adviseurs aan uw mobiliteit.

De aftersales teams van DamstéAuto werken aan al uw technische vraagstukken. Van het vervangen van een lampje of het repareren van een lekke band tot aan de meest gecompliceerde storingen… ze zullen niet rusten voordat het probleem is gevonden én opgelost zodat u weer met een gerust hart uw weg kunt vervolgen. Vanzelfsprekend geldt dit voor alle DamstéAuto filialen in Nieuwegein, IJsselstein en Houten.

Wist u trouwens door voor kleine reparaties als de eerder genoemde lekke band of het kapotte lampje u zonder afspraak langs kunt komen?

Auto hurren bij DamsteAuto

DamstéAuto Verhuur teams

Onze dames van de afdeling verhuur zijn ons visitekaartje, want zij zijn de eerste die u ziet bij het betreden van de showroom in Nieuwegein.

Zij staan voor u klaar om u uw huurauto mee te geven en weer in te nemen. Ook kunnen zij u helpen wanneer u een vraag heeft over onze DamstéCarwash of over het tankstation.

Werkplaatsafspraak Onze voorraad Acties Huurauto reserveren
HomeOver onsOnze teams

Vragen? Stel ze!