Privacy & Cookie beleid

Privacy Policy Automobielbedrijf
J.Damsté bv
Automobielbedrijf J.Damsté bv hecht veel waarde
aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In
dit privacy beleid willen we heldere en
transparante informa9e geven over hoe wij
omgaan met uw persoonsgegevens.
Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen
en gaan daarom zorgvuldig om met
persoonsgegevens. Automobielbedrijf J.Damsté bv
houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke
wet- en regelgeving, waaronder de Algemene
Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met
zich mee dat wij in ieder geval:

  • uw persoonsgegevens verwerken in
    overeenstemming met het doel waarvoor deze
    zijn verstrekt, deze doelen en type
    persoonsgegevens zijn beschreven in dit privacy
    beleid;
  • verwerking van uw persoonsgegevens beperkt
    blijF tot enkel die gegevens welke minimaal
    nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze
    worden verwerkt;
  • vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij
    deze nodig hebben voor de verwerking van uw
    persoonsgegevens;
  • passende technische en/of organisatorische
    maatregelen hebben genomen zodat de
    beveiliging van uw persoonsgegevens
    gewaarborgd is;
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan andere
    par9jen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de
    doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  • op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw
    persoonsgegevens, u hier op willen wijzen en
    deze respecteren.
    Als Automobielbedrijf J.Damsté bv zijn wij
    verantwoordelijk voor de verwerking van uw
    persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van
    ons privacy beleid, of in algemenere zin, vragen
    hebt hierover of contact met ons wenst op te
    nemen kan dit via onderstaande contactgegevens:
    Automobielbedrijf J.Damsté bv
    Dukatenburg 94
    3437 AE Nieuwegein
    Email: info@damste-nieuwegein
    Tel: 030-6004900
    Waarvoor verwerken wij persoonsgegevens
    Uw persoonsgegevens worden door
    Automobielbedrijf J.Damsté bv verwerkt ten
    behoeve van de volgende doeleinden:
  • Het aangaan van overeenkomsten
  • Het versturen van nieuwsbrieven
  • Het aangaan van arbeidsovereenkomsten
    Voor de bovenstaande doelstellingen kunnen wij
    de volgende persoonsgegevens van u vragen:
    Uw NAW gegevens, telefoonnummer,
    geboortedatum, geslacht, geboorteplaats,
    bankrekeningnummer, kopie ID, rijbewijs,
    paspoort. Deze gegevens zijn nodig voor het
    verwerken van offertes, koopcontracten,
    leasecontracten en financieringscontracten. Voor
    het verzenden van foldermateriaal over,
    bijvoorbeeld, het uitkomen van een nieuw model
    of het aankondigen van ac9es gebruiken wij enkel
    uw NAW gegevens of, met uw toestemming, uw
    emailadres.
    Voor een werkorder hebben wij tevens van u nodig
    het voertuigkentekenplaat en chassisnummer.
    Huurt u een auto bij Automobielbedrijf J.Damsté bv
    of wilt u een proefrit maken? In dat geval stellen
    wij een contract op waarop uw NAW gegevens
    komen te staan. Wij vragen dan ook een geldig ID
    bewijs en rijbewijs. Uw BSN en pasfoto worden bij
    het maken van een kopie conform de AVG
    afgeschermd.
    U kunt bij ons een tankpas aanvragen. Om u van
    een tankpas te kunnen voorzien heeF
    Automobielbedrijf J.Damsté bv uw NAW gegevens
    nodig, uw emailadres en telefoonnummer en uw
    bankrekeningnummer.
    BSN en pasfoto worden niet door
    Automobielbedrijf J.Damsté bv gevraagd of
    verwerkt voor bovenstaande doeleinden. Deze
    worden, conform de wet, enkel gevraagd bij het
    aangaan van een arbeidscontract.
    Verstrekking aan derden
    De gegevens die u aan ons geeF, kunnen wij aan
    derde par9jen verstrekken indien dit noodzakelijk
    is voor uitvoering van de hierboven beschreven
    doeleinden. Zo maken wij gebruik van een derde
    par9j voor het opstellen van een
    financieringscontract of leasecontract, onderdelen
    levering, het leveren van nieuwe of gebruikte
    auto’s, het herstellen van schade bij externe
    schadebedrijven of specialisten.
    Wij geven nooit persoonsgegevens door aan
    andere par9jen waarmee we geen
    verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met
    deze par9jen (verwerkers) maken wij hierin
    uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging
    van uw persoonsgegevens te waarborgen.
    Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens
    niet aan andere par9jen verstrekken, tenzij dit
    weelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de poli9e in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriFelijk toestemming voor geeF. Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan par9jen welke geves9gd zijn buiten de EU. Minderjarigen Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar) indien daarvoor schriFelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of weelijke
    vertegenwoordiger.
    Bewaartermijn
    Automobielbedrijf J.Damsté bv bewaart
    persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk
    voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel
    op grond van de wet is vereist.
    Beveiliging
    Wij hebben passende technische en
    organisatorische maatregelen genomen om
    persoonsgegevens van u te beschermen tegen
    onrechtma9ge verwerking, zo hebben we de
    volgende maatregelen genomen;
  • persoonlijke gegevens worden beveiligd
    opgeslagen zowel IT technisch alsook in
    afgesloten kasten;
  • gegevens worden vernie9gd zodra er geen
    benoemd doel meer is om deze te
    bewaren dan wel, de we`elijke
    bewaartermijn verstreken is;
  • er zijn afspraken gemaakt met derden
    genoemd onder ‘verstrekking aan derden’
    om gezamenlijk verantwoordelijkheid te
    dragen over uw gegevens;
  • alle personen die namens
    automobielbedrijf J.Damsté bv van uw
    gegevens kennis kunnen nemen, zijn
    gehouden aan geheimhouding daarvan;
  • we hanteren een gebruikersnaam en
    wachtwoordbeleid op al onze systemen;
  • wij maken back-up van de
    persoonsgegevens om deze te kunnen
    herstellen bij fysieke of technische
    incidenten;
  • we testen en evalueren regelma9g onze
    maatregelen;
  • onze medewerkers zijn geïnformeerd en
    geïnstrueerd over het belang van de
    bescherming van persoonsgegevens.
    Rechten omtrent uw gegevens
    U heeF recht op inzage, rec9fica9e of verwijdering
    van de persoonsgegevens welke we van u hebben.
    Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking
    van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan)
    door ons of door een van onze verwerkers. Ook
    heeF u het recht de door u verstrekte gegevens
    door ons te laten overdragen aan uzelf of direct
    aan een andere par9j indien gewenst. Wij kunnen
    u logischerwijs vragen om u te legi9meren voordat
    wij gehoor kunnen geven aan voornoemde
    verzoeken.
    Klachten
    Mocht u een klacht hebben over de verwerking van
    uw persoonsgegevens, dan vragen wij u hierover
    met ons contact op te nemen. Komt u hier niet met
    ons uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend.
    U heeF het recht een klacht in te dienen bij de
    Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de
    toezichthoudende autoriteit op het gebied van
    privacy. Als u naar aanleiding van onze privacy
    policy nog vragen of opmerkingen hebt neem dan
    contact met ons op.
Werkplaatsafspraak Onze voorraad Acties Huurauto reserveren
HomePrivacy & Cookie beleid

Vragen? Stel ze!