Kwaliteit, Service en persoonlijke aandacht
bij Damsté Auto

Over ons Wat u ook rijdt, bij DamstéAuto bent u aan het juiste adres.

DAMSTÉAUTO – Al sinds 1966 een begrip


DAMSTÉAUTO – IJsselstein

In 1966 startte Jan Damsté een garage aan de toen geheten Zomerweg, nu Utrechtseweg, in IJsselstein. Nog steeds een APK- en servicepunt van DamstéAuto en sinds 2019 een officieel Eurorepar Carservice filiaal.  In 1971 werd DamstéAuto dealer van het merk Citroën. Sinds 01-01-2023 zijn de werkzaamheden van DamstéAuto IJsselstein verplaats naar DamstéAuto Nieuwegein.

Damste auto - IJsselstein

DAMSTÉAUTO – Nieuwegein

Damste auto - NIeuwegein

In 1980 opende DamstéAuto de vestiging aan de Dukatenburg in Nieuwegein. Deze vestiging biedt, naast de ruime showroom en verhuurafdeling, ook ruimte aan een moderne werkplaats, een ruim magazijn, wasstraat en tankstation. Nog altijd neemt DamstéAuto een markante plek in op de hoek van de Batauweg en A.C. Verhoefweg in Nieuwegein.

DAMSTÉAUTO – Houten

In 2006 kwam daar als derde telg van de DamstéAuto familie het filiaal aan de Bergveste in Houten bij. Sinds die tijd heeft DamstéAuto Houten ook zijn naam waargemaakt door het leveren van kwaliteit, service en klantvriendelijkheid.

Damste auto - Houten

De tweede generatie

Rienk Damsté

Het bedrijf staat tegenwoordig onder leiding van Rienk Damsté. Hij bouwde verder aan het moderne bedrijf dat nu bestaat. Gekwalificeerde technici en enthousiaste verkoopadviseurs werken dagelijks aan de veiligheid van het vervoer van onze klanten. Van ú dus. Naast de verkoop van Citroëns heeft DamstéAuto ook de kennis en kunde voor het onderhoud en de reparatie van alle merken auto’s. Wij zijn dan ook Eurorepar Car Service, het nieuwe multimerk netwerk voor al uw onderhoud en reparatie in Nederland.

Dus wat u ook rijdt, bij DamstéAuto bent u aan het juiste adres.

Werkplaatsafspraak Onze voorraad Acties Huurauto reserveren DAMSTÉKOOPTJOUWAUTO
HomeOver ons

Vragen? Stel ze!