Navigatieupdate

CITROËN NAVIGATIE

UPDATEN VAN DE KAARTGEGEVENS

Update uw kaartgegevens zodat optimaal kan worden geprofiteerd van de functies van het GPS. Als u regelmatig update, dan profiteert u van:

  • Optimale routes die worden berekend met gebruik van de nieuwste wegen en doorgevoerde correcties
  • De best mogelijke dekking van de Info Traffic Service
  • Signaleren van actuele bezienswaardigheden op uw route

Waarom een kaart update?

Elk jaar komen er nieuwe wegen bij, worden rijrichtingen gewijzigd, breiden steden hun voetgangersgebied uit en worden straten afgesloten voor het autoverkeer. Deze wijzigingen hebben gevolgen voor de route die door uw navigatiesysteem gekozen zal worden om u naar uw bestemming te leiden.


Optimale routes

Zorg voor een regelmatige kaartupdate van de kaartgegevens van uw navigatiesysteem om te kunnen profiteren van een optimale routebegeleiding. Zo wint u kostbare tijd en maakt u minder kilometers om op de plaats van bestemming te komen.

WELKE UPDATE IS ER VOOR UW NAVIGATIESYSTEEM?

Navigatiekaart updates zijn te koop bij een Citroën Servicepunt. De benodigde kaart update hangt af van het type navigatie in uw Citroën, dit kan namelijk per model en bouwjaar verschillen.

Raadpleeg uw Citroën dealer of de Citroën klantenservice (0800-2487636) voor de beschikbare navigatiekaart updates en prijzen.

CONNECT NAV EN LIFETIME KAARTUPDATES

Een Citroën met een Connect Nav-systeem met TomTom-kaartsoftware heeft recht op Lifetime kaartupdates, maximaal 2 updates per jaar (indien beschikbaar). Deze navigatiekaart updates zijn gratis bij een onderhoudsbeurt uitgevoerd door uw Citroën Servicepunt.

Raadpleeg uw Citroën Servicepunt of de Citroën klantenservice (0800-2487636) voor de beschikbare kaartupdates.

Werkplaatsafspraak Onze voorraad Acties Huurauto reserveren DAMSTÉKOOPTJOUWAUTO
HomeNavigatieupdate

Vragen? Stel ze!