Schadeherstel

UW CITROËN ZO GOED ALS NIEUW

Citroën biedt u snelle en voordelige oplossingen voor kleine schades aan de carrosserie van uw auto. Met hun vakmanschap kunnen de Citroën-schadeherstellers binnen 24 uur* kleine deuken en lichte krassen onzichtbaar herstellen. Dankzij scherp geprijsde pakketten wordt uw auto tegen lage kosten weer als nieuw.

Citroën biedt u een aantal voordelige schadeherstelpakketten om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien.

* Termijn gerekend vanaf het moment dat de auto in ontvangst wordt genomen, onder voorbehoud van beschikbaarheid.

  • VOORRUIT SCHADE

SNEL EN VOORDELIG VERHOLPEN

Een sterretje of een barst in de voorruit? Wacht dan niet te lang en kom langs bij de Citroën Erkend Reparateur voor advies over het herstellen of vervangen van uw beschadigde voorruit. Wij zorgen dat u weer snel en veilig de weg op kunt gaan.

Het repareren van een beschadiging in de voorruit kost minder tijd dan het vervangen van de complete voorruit. De beschadiging wordt opgevuld met een speciale, transparante kunsthars. Na de reparatie en het polijsten van de ruit is deze weer als nieuw en even sterk als een nieuwe voorruit.

Schadeherstel - reparatie voorruit schade
Schadeherstel

REPARATIES

LAAT U ADVISEREN

Voorruitreparatie is alleen mogelijk bij een of twee beschadigingen die niet groter zijn dan een 2-euromunt. Bovendien moeten deze beschadigingen zich buiten het directe gezichtsveld van de bestuurder bevinden.

Als het niet aan deze voorwaarden voldoet, moet de ruit vervangen worden. Het is dus verstandig om op tijd met het sterretje in uw voorruit naar de Citroën Erkend Reparateur te gaan.

Neem vrijblijvend contact op voor advies en informeer naar onze pakketprijzen voor het herstellen of vervangen van uw voorruit.

Werkplaatsafspraak Onze voorraad Acties Huurauto reserveren DAMSTÉKOOPTJOUWAUTO
HomeSchadeherstel

Vragen? Stel ze!